LOKAKUUN ILTANA SOUDIN JÄRVELLE

Lokakuun iltana soudin järvelle
Tekijä: Tua Forsström
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Siltala (2013)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   22,50
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
50 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
2013, 15.05.2013 (lisätietoa)
Tuoteryhmä:
ISBN:
9789522341587

EUR
22,50

Tuote ei tilattavissa.
Lokakuun iltana soudin järvellezoom

22.50€ (Alv 10%) 20.45€ (Alv 0%)

Jokainen Tua Forsströmin runokokoelma on tapaus. Hänen edellinen suomennettu kokoelmansa Mutta kuvittelin että sydän ei tunne rajoja (Teos 2008) sisälsi teokset Mineraler (Söderström 2003) ja Sånger (Söderström 2006) ja sai ilmestyessään loistavat arvostelut. Sitä kiitettiin vivahteikkuudesta ja elinvoimaisuudesta, siroudesta ja kuulaista säkeistä - sekä taitavasta Caj Westerbergin suomennoksesta, joka myös nyt ilmestyvän kokoelman kohdalla tekee kunniaa alkukielisille runosäkeille.

Tenalassa asuva Tua Forsström (s. 1947) on päätoiminen kirjailija, joka on kirjoittanut myös radioteatteria, kamarinäytelmiä ja tekstejä musiikkiteoksiin. Hänen runojaan on käännetty lukuisille kielille, muun muassa tanskaksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi ja englanniksi. Forsström on sukupolvensa suomalaisista runoilijoista palkituin, ja yhtä tunnettu ja arvostettu sekä Ruotsissa että kotimaassaan. Vuonna 1998 hän sai Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkinnon ja vuonna 2007 arvostetun Samfundet De Nion palkinnon, jonka perusteluiden mukaan hän kirjoittaa lyyristä runoutta, jossa yhdistyvät terävyys ja laulavuus ja jossa käsitellään vahvoja tunteita sortumatta banaaliuteen.

Nyt ilmestyvän kokoelman uudet runot solmiutuvat - paikoin aivan konkreettisesti - yhteen Forsströmin aiemman tuotannon kanssa. Niissä ihme ja rakkaus löytyvät kaikkein arkisimman keskeltä.

Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Runot > Suomenkieliset runot


EUR
22,50
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot