Lakien synty : kansanvallan konkurssiLAKIEN SYNTY : KANSANVALLAN KONKURSSI
Tekijä: Seppo Konttinen
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Siltala (2014)
Tuotetunnus: 9789522342409


Päivämäärä:09.02.2015
Arvosana:
Otsikko:Arvostelu
Arvostelu:Viisikymmenvuotisen elämäni aikana en ole juuri äänestämässä käynyt enempää kunnallisvaaleissa kuin valtakunnallisissa.

Luettuani kirjan ymmärsin, että olen tehnyt täysin oikean päätöksen. Ei tällä touhulla ole mitään tekemistä demokratian ja kansanvallan kanssa.

Ahneet, moraalittomat ja itsekkäät narsistit tätä Suomi-laivaa luotsaa, usein pelissä auttaa vielä se että munat on ulkonevat eikä sarjoissa.

Sitten kun ei olla saatu tarpeeksi etuja ja aleja, lähdetään vielä muualle asumaan kuten Wahlroos, ja huudellaan sieltä Suomen selviytymisestä puolilatteuksia kun eläessään ei olla töitä tehty, ajettu vain omia etuja. No, jäähän tänne kansa maksamaan se mitä pystyy, kun lusmut ei pysty.

Selvennän vielä ettei jää epäselväksi, kyse ei siis todellakaan ole kateudesta, vaan ihan puhtaasta myötähäpeästä. Miten ne kehtaa?

Päivämäärä:15.11.2014
Arvosana:
Otsikko:Lakien synty
Arvostelu:Kirjassa osoitetaan hyvin hallituksen ja eduskunnan ohjailtavuus ulkopuolelta. Osa siitä on aiheellista mutta paljon myös asiaankuulumatonta vaikuttamista. Sisältää myös rakenteellista korruptiota, esimerkkinä tapaus Häkämies.
Häiritsevää kirjassa muutamat räikeät asiavirheet esim. sivulla 29, eläkkeen määrä ei ole koskaan muodostunut esitetyllä tavalla, ei ennen eikä nykyisen lain mukaan. Samoin taitettua indeksiä käsittelevä osuus, ei kai koko eläkkeiden ostovoima ole vähentynyt 40% vaan korotusouuden ostovoima. Siitä huolimatta kannattaa lukea.

Päivämäärä:05.02.2016
Arvosana:
Otsikko:Jokaisen suomalaisen kirja
Arvostelu:Kirja on kirjoitettu hieman sekavasti mutta kun sitä hissukseen lukee, niin ymmärtää sen miten Suomen kansa on petetty ja miten suomalaisilta on varastettu menneisyys sekä tulevaisusu.

Jokaisen suomalaisen pitäisi lukea tämäkin kirja. Kansa joka ei tiedä historiaansa, sillä ei ole tulevaisuutta.