Suomalaiset kirjat, Historia, Historiantutkimus. Yleinen kulttuurihistoria yleinen sotahistoria ja arkeologia, Historianfilosofia. Kulttuurifilosofia

HISTORIAN KÄYTTÖ JA VÄÄRINKÄYTTÖ

Historian käyttö ja väärinkäyttö
Tekijä: Antti Blåfield (toim.)
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Siltala (2016)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   31,50
    
Historian käyttö ja väärinkäyttö
31,50 €
Arvostelut:
Kustantaja:
Sivumäärä:
350 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Arvovaltainen ja kiinnostava antologia historian tulkintojen merkityksestä maailmanpoliittisissa käännekohdissa

Sotien ja konfliktien taustalla vaikuttavat usein erilaiset tulkinnat historiasta, jopa historian vääristely. Mutta historiaa voidaan myös käyttää toisin: sen avulla voidaan kohdata vaikea menneisyys ja oppia siitä.

Kesäkuussa 2015 joukko historioitsijoita, diplomaatteja ja poliitikkoja perusti Helsingissä Historioitsijat ilman rajoja -yhdistyksen, jonka tarkoituksena on rakentaa tutkijoiden ja vaikuttajien verkosto vahvistamaan ymmärrystä historian merkityksestä konfliktien syntymisessä ja sovinnon rakentamisessa.

Historian käyttö ja väärinkäyttö on antologia, jossa suomalaiset ja kansainväliset tutkijat ja vaikuttajat avaavat historian ja sen tulkintojen merkitystä eri maissa ja yhteyksissä: Suomessa, Saksassa, Venäjällä, Yhdysvalloissa, Unkarissa, Balkanilla, Välimeren alueella, Indonesiassa, rauhanvälityksessä, sananvapaudessa ja rauhantutkimuksessa.

Tuote ei tilattavissa.
Historian käyttö ja väärinkäyttözoom
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot