Catherine Millet

MUSTASUKKAISUUS

MUSTASUKKAISUUS
Tekijä: Millet Catherine
Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö Siltala (2009)
Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.
EUR   32,24
    
Kirjailija:
Kustantaja:
Kieli:
Suomi
Sivumäärä:
213 sivua
Asu:
Kovakantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Tuoteryhmä:
ISBN:
9789522340108

EUR
32,24

Tuote ei tilattavissa.
MUSTASUKKAISUUSzoom

32.24€ (Alv 10%) 29.31€ (Alv 0%)

Vuonna 2002 ilmestynyt Catherine Millet}n Catherine M:n seksuaalielämä nostatti kotimaassaan rajuimman kohun sitten Simone de Beauvoirin. Ranskan tunnetuin taidekriitikko kertoi siinä lukemattomista seksipartnereistaan ja monista ryhmäseksikokemuksistaan 1970- ja 80-luvun Pariisissa. Kirja käännettiin kymmenille kielille.

Nyt Catherine Millet on julkaissut muistelmiensa toisen osan. Mustasukkaisuus on erittäin henkilökohtainen teos. Osaltaan se on vastaus tuhansien Catherine M:n seksuaalielämän lukijoiden kysymykseen: eikö noin suuri vapaus aiheuta valtavaa kärsimystä?

Catherine Millet kuvaa niitä raastavia epäilyjä, joita hän tunsi aviomiestään kohtaan jo seksikokeilujensa aikana. "Oma seksuaalinen vapaamielisyyteni ei estänyt minua tuntemasta hirvittävää mustasukkaisuutta", hän kertoo. Epäluulojen laukaisijana toimivat hänen miehensä tekemät muistiinpanot, kirjeet ja valokuvat, jotka Millet löysi tämän työhuoneesta.

Mustasukkaisuudessa Millet harjoittaa armotonta itsetutkiskelua ja pyrkii löytämään syyn aggressiiviseen käytökseensä ja epävarmuuteensa. "En enää nähnyt mielikuvia omasta, vaan ainoastaan mieheni Jacquesin seksuaalielämästä", hän kertoo.

Häikäisevän kirkkaalla ja kauniilla kielellä kirjoitettu Mustasukkaisuus on tarkkasilmäinen, levottomuutta herättävä kuvaus kipeistä, ikiaikaisista tunteista: mustasukkaisuudesta, ja sen voittamisesta.

Catherine Millet (s. 1948) on perustamansa pariisilaisen Art Press -taidelehden toimittaja ja kuraattori.


Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Kaunokirjallisuus. Kirjallisuustiede. Kielitiede > Kertomakirjallisuus > Suomenkielinen kertomakirjallisuus


EUR
32,24
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot